A “mindent garantáló” Kiss János beszólt az önkormányzatnak a Búza tér miatt, de egy humoros poszttal helyrerakták

Megosztás

A választások előtt látványosan mindent megígért és “garantált” a fideszes színekben induló és mandátumot nyerő Kiss János, de ebből gyakorlatilag semmit nem valósított meg, a Diósgyőri vár rekonstrukciójával pedig láttuk, mi történt az irányítása (?) alatt. Odapörkölős megjegyzésére viszont nagyon frappáns választ kapott az interneten.

Több, mint két hónapja dolgoznak a szakemberek a korábban évtizedeken át csak pusztulni hagyott Búza téri aluljáró felújításán. Bár a kivitelezésbe komoly hiba csúszott, az első kör végén ugyanis gyorsan újra le kellett zárni (ám ekkor már nem részlegesen, hanem teljes egészében) az aluljárót, mert a lépcsőknél nagy eltéréseket lehetett tapasztalni. Ezt pedig a városvezetés nem kívánta annyiban hagyni.

A helyzet nem valami szerencsés, mivel a Búza térnél nehezebbé vált az átkelés a 26-os főúton, halálos baleset is történt amiatt, mert sokan nem tartják be a közlekedési rendszabályokat és nem a kijelölt gyalogátkelőhelyen haladnak át. Helyette szabálytalanul átfutnak, átsétálnak, babakocsival kelnek át az úttesten.

Kiss János igyekezett odaszúrni a hosszúra nyúló munkálatok miatt a városvezetésnek és Kőmíves Kelemen esetéhez hasonlította a mostani felújítást. Ám egy vele kevésbé szimpatizáló gyorsan figyelmeztette arra, hogy pont Dr. Kiss Jánosnak nem kellene feszegetnie a témát, aki a legdurvábban felelős a Diósgyőri vár “szétbarmolásáért”:

A hozzászólók is kiemelték, hogy Kiss János mindig mindent megígér kampányidőszakban, aztán az ígéretek megvalósításával már bőven akadnak gondok, csak ki emlékszik már arra a jobboldalon. “És nem szégyell megszólalni Garantál János” – írta Zsuzsanna.

Volt, aki össze is gyűjtötte nagyvonalakban, miket ígért Kiss az utóbbi években. Számoljuk össze azt, ami megvalósult ezekből, ráadásul úgy, hogy az minőségi munkát is takart.

Teljesültek a képviselő úr aktív segítségének köszönhetően? Vagy ez a része már nem fontos?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek